Mangler du inspiration og er du i tvivl om dit arbejde skrider rigtigt frem?


Send et billede af dit arbejde til info@kunstskolen.dk. Beskriv din baggrund for at lave det og hvor længe du har være i gang med dit kunstneriske virke. Beskriv også dine tanker omkring værket, hvis du har nogle.

OBS det kan være svært at gengive farver, så hvis du er i tvivl om kvaliteten af gengivelsen, kan du altid skrive navnene på de farver du har anvendt og hvilket mærke du benytter. På den måde har vi bedre forståelse for dit værk.

Hvilken kunstkritik kan du forvente?

Når du indsender et værk til bedømmelse, vil det blive gennemgået af en akademisk uddannet kunstner. Du vil få konkret vejledning i den valgte teknik og i hvordan det kunstneriske niveau kan højnes – selvfølgelig med udgangspunkt i din erfaring og formål med værket.

Hvad koster kunstnerisk vejledning på kunstskolen.dk?

Det koster ikke noget (ligesom alt andet på kunstskolen er gratis), men vi forbeholder os retten til at udstille dit værk i vores artikler – som eksempler på godt arbejde. Du vil selvfølgelig blive krediteret med navn og årstal, samt eventuel pris på værk (i så fald skal der være et link vi kan henvise til).

Kunstskolen vil meget gerne have links fra andre hjemmesider, så hvis du har en, vil vi være meget glade for et link retur.

Scroll to Top