Kunstskolen er en gratis online kreativ skole for alle der gerne vil udvikle deres kreative evner.

Kunstskolens vision

Kunstskolens vision har siden 2013 været, at være en vidensbank for både professionelle og amatørkunstnere, der nyder deres arbejde med kunsten, men ønsker at videreudvikle sig både personligt og fagligt.

Dette opnås ved at stille vejledning til rådighed som alle kan lære af, uanset forkundskaber.

Det er også skolen for dig som gerne vil søge ind på en videregående kunstuddannelse, for du bliver introduceret til viden og teknikker som kan bringe dig videre som kunstner.

Hvordan kan kunstundervisningen være gratis?

Kunstskolen.dk tilbyder som den eneste online platform en gratis kunstskole på professionelt niveau. Hjemmesiden er et ulønnet projekt, men omkostningerne dækkes af reklamer.
Hvor mange og hvilke reklamer den enkelte besøgende ser, er bestemt af algoritmer som vi ikke har indflydelse.

Få flere oplysninger om kunstskolen.dk

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive på info@kunstskolen.dk

Du kan også følge kunstskolen på Facebook. På Facebook har vi også en gruppe, hvor det er muligt at kommunikere med andre brugere af kunstskolens artikler, stille spørgsmål og komme med forslag. Se gruppen Kunstskolen på Facebook.

Husk at tilmelde dig nyhedsbrevet 

For annoncører

Er du interesseret i at sponsorere indhold på hjemmesiden, eller har du et godt tilbud til vores læsere? Skriv på mail og forelæg din ide til et samarbejde.

Job hos kunstskolen.dk

Kunstskolen samarbejder med dygtige kunstnere til at undervise i deres fag. Send et gerne dit CV og eksempler på tekster du har udgivet, til info@kunstskolen.dk

Kunstskolen.dk tager løbende praktikanter ind som gerne vil lære at skrive og udgive hjemmesider. Skriv til ovenstående e-mail og hør om mulighederne.

Kunstskolen støtter en renere jord.
Scroll to Top
%d bloggers like this: