Morderne fremvisning af kunst hos Galeo

gallery, women, pictures-2932005.jpg

Galeo blev grundlagt i august 2021, i Århus. Galleriet repræsenterer en bred vifte af dygtige danske kunstnere, som alle har det til fælles, at de vil fortælle en historie gennem deres kunst. Udvalget af kunstnere er håndplukket af Galeo selv, og består af både fuldtids- og deltidskunstnere.

Galeo er et galleri, som udelukkende findes online. Derfor lægges der i galleriet vægt på den visuelle fremvisning af både kunstnere, og kunstværker for at skabe det bedste udgangspunkt for beskueren. Der produceres i samarbejde med kunstneren materiale, der opbygger en personlig kunstnerside. Materialet består i video, lyd og billeder, som alt sammen skaber en fortælling om hvem kunstneren er. En personlig kunstnervideo bliver produceret i samarbejde med kunstneren, hvor de får lov til at fortælle deres tanker om kunst, vejen ind i branchen og hvad der driver dem til at fortsætte. Herudover beriges flere kunstværker med lydfiler, indtalt af kunstneren selv. De kan indeholde alt fra sjove anekdoter der er tilknyttet værket, til tanker og budskaber, som hører maleriet nært.

Ved Galeo får du med ovenstående materiale, mulighed for at komme tæt på kompetente kunstnere fra hele landet.

Digitale præsentationer

Galleriet sætter en ære i at følge med tiden, og hele tiden udnytte de tekniske muligheder der opstår, for visuelt at fremvise kunst bedre, online. Heri har galleriet udstyret hjemmesiden med en funktion der gør det muligt at se kunstværket på din væg med de rigtige skygger og mål, inden du køber det. Hjemmesiden indeholder også et VR-galleri, som gør det muligt med piletasterne på computeren, at bevæge sig rundt i et virtuelt rum, hvor kunstværker er ophængt på væggen i de rigtige dimensioner, med information på de enkelte værker og kunstneren.

Galleriets mission er, at styrke og bevare kunstkulturen i Danmark, samt gøre det muligt for den almene dansker, at se på kunst til hjemmet, direkte fra sofaen, uden at det er en visuel dårlig oplevelse.

Scroll to Top
%d bloggers like this: