Udenlandske censurerede udstillinger for kunstnere

Kunstnere fra hele verden søger konstant efter muligheder for at udstille deres værker og få eksponering for deres talent. Mens nogle kunstnere foretrækker at udstille på lokale gallerier, har andre en drøm om at deltage i internationale udstillinger og biennaler. En særlig type udstilling, som tiltrækker mange kunstnere, er de censurerede udstillinger, hvor kunstværkerne bliver vurderet og udvalgt af en jury, inden de bliver udstillet. Disse udstillinger er kendt for at være krævende og konkurrenceprægede, men de kan også åbne døre for nye muligheder og karrieremuligheder for kunstnerne.

Udenlandske censurerede udstillinger

Her er nogle ressourcer og platforme til “open call” (cen surerede udstillinger) muligheder for kunstnere:

ArtDeadline

En online database med oplysninger om kunstudstillinger, residencies og “open calls” for kunstnere fra hele verden.

ResArtis

En verdensomspændende netværksorganisation for kunstnere, der tilbyder en database med kunstneriske muligheder og residencies.

TransArtists 

En online platform, der har samlet information om residencies og andre kunstneriske muligheder i hele verden, herunder open call.

Art Rabbit

En verdensomspændende netværksorganisation for kunstnere, der tilbyder en database med kunstneriske muligheder og residencies.

Artconnect

Omfattende liste på engelsk, som dog kræver man logger ind med en googlekonto (efter et stykke tid).

Art Opportunities

En online database med opdaterede oplysninger om kunstudstillinger, residencies og “open calls” for kunstnere fra hele verden.

Danske censurerede udstillinger

Vil du se hvilke danske censurerede udstillinger du kan indsende dine værker til, så læs artiklen: Censurerede udstillinger for kunstnere

Scroll to Top
%d bloggers like this: