Cybergalleriet er lukket

Jeg forsøgte at undgå at cybergalleriet forsvant og tilbød forrige ejer at køre det videre, men hun afslog desværre. Nu er domænet opkøbt af en der ser ud til at eje flere underlødige hjemmesider, så hjemmesiden kommer nok fremover til at blive brugt til andre formål end kunstnere.

Alternativ til Cybergalleriet

Hjemmesiden kunstskolen kan benyttes på samme måde som cybergalleriet kunne. Du er velkommen til at indsende dine billeder og få plads her, hvor du kan skrive om dig som kunstner og linke til din egen kunstnerhjemmeside. Det er selvfølgelig også helt gratis. Formålet med kunstskolen er nemlig, at udbrede kunst til så mange mennesker som muligt.

Send en email til info@kunstskolen.dk

Hvad var Cybergalleriet?

Cybergalleriet var i virkelig mange år et sted, hvor kunstnere kunne oprette en profil og have et vindue online. Også kunstnere der ikke selv havde evnerne eller de økonomiske resourser til at drive en hjemmeside. Mange købte en plusprofil, hvor de fik udvidede muligheder, men som udgangspunkt var Cybergalleriet gratis.

Hvorfor er onlinegallerier gode?

Foruden det åbenlyse i at man får mulighed for at vise sine kunstværker online, og så mange steder som muligt, så er et onlinegalleri også smart som en måde at fortælle søgemaskiner om sin eksistens. I dag er vi meget afhængige af at indhold på internettet bliver vurderet vigtigt af søgemaskinerne. Da det er maskinelt de vælger hvad der skal vises (de bruger kunstig intelligens og et stort net af algoritmer), må vi på mange måder sørge for at gøre os synlige. Et link fra www.kunstskolen.dk er derfor en vigtig brik i dit arbejde for at blive mere og mere synlig som kunstner online.

Se eksempler på præsentation af kunstnere på Kunstskolen

På kunstskolen er en række kunstnere repræsenteret på forskellig vis. Nogle har skrevet virkeligt brugbare artikler, som fx Amandaa Elenor Njyravn der er en fantastisk dygtig kunstner med særlige kompetencer indenfor portræt og oliemaleri. Se fx hendes kursus for begyndere her: Oliemaleri: Introduktion til oliemaling

En anden dygtig kunstner er Annika Dantoft  som har beskrevet sin vej til at blive kunstner udenom akademierne her: Mød en kunstner: Annika Dantoft – Min vej til kunsten

Mød også Johannes W. Plambech der er skribent på kunstskolen og beskriver sine værker på plambech.art

Scroll to Top
%d bloggers like this: